Vrijheid in Verbondenheid
Flexibiliteit én Zekerheid
Accent op ICT Talent
Data(base) ServicesNetwork Architecture ServicesSecurity & Compliance ServicesManaged ICTOp zoek naar werk?
Nováccent Recruitment Services is de corporate recruitment afdeling van de Nováccent groep. Wij werven IT professionals voor vaste posities binnen Nováccent en freelancers / ZZP-ers voor projecten of specifieke expertise binnen onze bedrijfsonderdelen. Wat Nováccent Recruitment Services uniek maakt is dat wij onze wervings- en bemiddelingskracht ook beschikbaar stellen aan de klanten en relaties van Nováccent.

Onze werkwijze is gebaseerd op de 4 V`s

Vinden
Nováccent Recruitment Services is de Corporate Recruitment unit van de Nováccent groep. Onze afdeling is opgezet dat het snel kan reageren en beslissen. Wij richten ons op datgene wat we goed kunnen – search, find, match – en niets meer dan dat. Dat scheelt een hoop tijd. Geen papieren rompslomp. Alles verloopt digitaal. Daardoor zijn wij in staat dieper te zoeken en beter te vinden. Bovendien zijn onze medewerkers dagelijks van 8 tot 20 uur bereikbaar.

Volgen
Wij werken met zowel kandidaten in loondienst (voor vaste posities) als met freelancers en payroll flexkrachten. Onze database bestaat inmiddels uit meer dan 2000 IT professionals waarmee we regelmatig contact onderhouden. Daarnaast hebben we een netwerk van geselecteerde en betrouwbare businesspartners waar we regelmatig gebruik van maken.

Verbinden
Nováccent Recruitment Services brengt vraag en aanbod bij elkaar. Gericht op het maken van de match. Niets meer en niets minder. Dat maakt het een stuk overzichtelijker en duidelijk. Kunnen we de verbinding niet leggen dan zullen we dat ook communiceren.

Vertrouwen
Voor ons geldt: afspraak is afspraak. Daar houden wij ons graag aan. Vooraf bespreken we de vorm van dienstverlenen, bij detavast zal de professional dan ook daadwerkelijk in dienst treden bij de opdrachtgever. Denken we een klant niet te kunnen helpen dan zullen we dat ook direct aangeven. Wij kennen geen geheimen. Bij ons geen geheime afspraken met opdrachtgever over de rug van de werknemer of freelancer. Iedereen weet van te voren waar hij aan toe is. Zo houden wij de keten ook graag open en transparant.

Onze visie op bemiddeling en klantrelaties

Onze visie is gefundeerd op onze passie voor arbeidsbemiddeling in de brede zin van het woord: mensen verbinden en tot hun bestemming brengen. Wij zijn er van overtuigd dat je alleen maximaal rendement uit een samenwerking kan halen als er geen klant-leveranciersverhouding is maar dat de relatie is gebouwd op een partnership waarbij beide partijen hetzelfde doel nastreven. De combinatie van onze passie voor arbeidsbemiddeling en onze visie op klantrelaties stimuleren ons werkelijk het verlengstuk te zijn van de reguliere wervingsaktiviteiten van onze opdrachtgevers.
Onze klanten