Vrijheid in Verbondenheid
Flexibiliteit én Zekerheid
Accent op ICT Talent
Data(base) ServicesNetwork Architecture ServicesSecurity & Compliance ServicesManaged ICTOp zoek naar werk?
Nováccent Recruitment Services is de corporate recruitment afdeling van de Nováccent groep. Wij werven IT professionals voor vaste posities binnen Nováccent en freelancers / ZZP-ers voor projecten of specifieke expertise binnen onze bedrijfsonderdelen. Wat Nováccent Recruitment Services uniek maakt is dat wij onze wervings- en bemiddelingskracht ook beschikbaar stellen aan de klanten en relaties van Nováccent.

Vrijheid in verbondenheid

We hebben een uitgebreide opdrachtenportefeuille en een interessant klantenplatform. Mede door de moderne technologiën en innoverende oplossingen binnen de Nováccent-groep zijn wij altijd op zoek naar enthousiaste en ervaren ICT-ers om deze toepassingen tijdens onze opdrachten uit te voeren.

Nováccent freelancer worden is gemakkelijk en verplicht je tot niets. Je kunt je eenvoudig hier inschrijven.

ZZP staat voor Zelfstandige Zonder Personeel. Het is geen bedrijfsvorm, maar de officiéle term voor een ondernemer die geen eigen personeel in dienst heeft. De term ZZP'er wordt vaak naast de term freelancer gebruikt. Met beide wordt hetzelfde bedoeld. Kenmerkend voor een ZZP'er of freelancer is dat hij in opdracht werkt, zonder dat er sprake is van een dienstverband. Deze vorm van ondernemen is de afgelopen jaren alsmaar populairder geworden.

Voor het werken als Z.Z.P.-er via Nováccent dient u te voldoen aan de volgende criteria:

 • Inschrijving in de Kamer van Koophandel 
 • BTW-plichtig 
 • Indien u werkt vanuit een eenmanszaak of vennootschap onder firma, dient u in bezit te zijn van een VAR/WUO. Dit is een Verklaring Arbeidsrelatie / Winst uit eigen Onderneming. 
 • Indien u werkt middels een besloten vennootschap dient u in bezit te zijn van een VAR/RRV of VAR-DGA/RR. Dit is een Verklaring Arbeidsrelatie / Voor Rekening en Risico Vennootschap.
 • Beschikking over een beroepsaansprakelijkheidsverzekering (of bereid deze af te sluiten) 

Middels de VAR Verklaring Arbeidsrelatie geeft de belastingdienst al dan niet aan, u als ondernemer te onderkennen, hetgeen wat voor een opdrachtgever het bewijs levert wel of geen loonheffing (loonbelasting en premies volksverzekeringen) en premies voor werknemersverzekeringen in te houden en af te dragen.

Voordelen

Een Nováccent freelancer kent de volgende voordelen

 • Als je staat ingeschreven bij Nováccent, heb je middels een eigen login toegang tot MijnNováccent. Daar kun je je profiel bijhouden en updaten maar ook een abonnement nemen op onze aanvragen. Zo ben je altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste aanvragen.
 • Gegarandeerde betaaltermijn, geen debiteurenbeheer.
 • Als je via Nováccent werkt, heb je je geld gegarandeerd op de afgesproken tijd. Ongeacht of de klant wel of niet op tijd betaalt.
 • Geen concurrentiebeding.
 • Je hoeft geen inschrijfgeld te betalen.
 • Actieve begeleiding in opdrachten en je ZZP-status (bijvoorbeeld met je VAR).
 • Nováccent organiseert regelmatig expertisemeetings voor freelancers. Wil jij ook een actieve bijdrage leveren, schrijf je dan in!
 • Voor Nováccent is er geen verschil tussen eigen medewerkers en freelancers, alleen de manier van belonen is anders
 • Als ingeschreven kandidaat maak je deel uit van het Nováccent-netwerk. Alle kandidaten binnen het Nováccent-netwerk ontvangen een interessante beloning als zij een collega aandragen voor een vacature of opdracht!
Voeg ons toe:
Twitter
Volg ons via Twitter
LinkedIn
Volg ons via LinkedIn
Youtube
Volg ons op Youtube
Facebook
Volg ons via Facebook
Onze klanten